Vaig néixer a Caldes de Montbui l’any 1976. Sóc llicenciat en Ciències Polítiques i Administració per la Universitat de Barcelona, i tinc un màster en estudis europeus de la Universitat Europea de Viadrina a Frankfurt Oder, Alemanya.

Del 2002 al 2007, vaig treballar a Brussel·les i Estrasburg com a assessor dels eurodiputats d’Esquerra Republicana, on milito des del 2003. També sóc alcalde de Caldes de Montbui des del 2007.

L’any 2011 vaig assumir la responsabilitat de les relacions internacionals d’Esquerra Republicana i al 2012, em vaig convertir en el secretari general de l’Aliança Lliure Europea.

L’any 2012 vaig ser escollit diputat al Parlament de Catalunya, on vaig ser president de la Comissió d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació al Desenvolupament, fins l’any 2015. L’any 2016 vaig entrar al Govern de la Generalitat de Catalunya com a secretari d’Afers Exteriors i Unió Europea a la conselleria d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència.

Des del gener de 2017, sóc diputat del Parlament Europeu del grup Verds- ALE. Sóc membre de la Comissió d’Afers Exteriors, la Comissió de Pressupostos, i la Delegació a la Comissió Parlamentària Mixta UE-Turquia, a més de membre suplent de la Comissió de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere, la Subcomissió de Drets Humans, la Comissió d’Investigació encarregada d’examinar les al·legacions d’infracció i de mala administració en l’aplicació del dret de la Unió en relació amb el blanqueig de capitals i l’elusió i l’evasió fiscals -coneguda com a Comissió dels Papers de Panamà-, i la Delegació a l’Assemblea Parlamentària de la Unió Per la Mediterrània.